Ați încercat InfrafitX?

Acest articol este disponibil și în: English

InfrafitX acționează asupra metabolismului

InfrafitX este o tehnologie avansată, brevetată și patentată la nivel mondial, ca rezultat a peste 25 de ani de cercetări științifice și medicale asupra metabolismului uman. Aceste cercetări au urmărit motivul pentru care organismul acumulează grăsime mai mult decât consumă.

Pielea noastră iubește plantele
Image from Pixabay

InfrafitX acționează asupra metabolismului de bază, pe care îl accelerează, reeducând și  reprogramând organismul să aibă o eficiență mult mai mare în utilizarea grăsimilor ca sursă primară de energie. Tendința de acumulare este inversată. În plus, accelerează procesele antiaging și detox pentru o frecvența cardiacă constantă, respirația și fluxul sanguin, îmbunătățite, toate datorate unei posturi studiate din punct de vedere ergonomic și reglate electronic în înălțime-înclinare-distanță și acțiunea razelor infraroșii apropiate informate și biosincronizate. Acestea încălzesc în profunzime țesutul adipos subcutanat, îl curăță reducând retenția de apă.

De asemenea, InfrafitX ne schimbă starea de spirit reducând considerabil stresul pentru că îmbunătățește sistemul endocrin și nivelurile de endorfină, serotonină și melatonină (substanțele fericirii).

Tratament antiaging

Fiți în formă dimineața cu 3 sucuri naturale
Image from Pixabay

Vara este pe final cu ale sale petreceri prelungite la lumina lunii, vacanțe, drumeții. O vizită la un spa sau un salon de înfrumusețare, ne pregătește pentru noul anotimp. Ați încercat intrafitX? O cură de detoxifiere, ședințe pentru stimularea metabolismului bazal și un tratament facial menit să împrospăteze tenul, ne încarcă bateriile pentru noul anotimp.

Ce ați zice de un refresh în care să includeți o terapie holistică pentru o detoxifiere profundă a organismului. IntrafitX, ne ajută! Este un program care cuprinde: nutriție detox, o detoxifiere generală, acupunctură cu detoxifiere ficat, rinichi și limfă, împachetare corporală, masaj detox, terapie energetică Reiki, exerciții de respirație.

Prin detoxifiere asistată de nutriție optimă și hidratare adecvată, obținem numeroase beneficii: întărirea sistemului imunitar, ameliorarea problemelor dermatologice, îmbunătățirea gradului de hidratare a pielii, controlul greutății corporale, creșterea nivelului de energie și obținem starea de bine.

7 Cocktailuri vindecătoare
Image from Pixabay

O dietă adecvată cuprinde câteva reguli de bază: un consum preponderent de legume, fructe, semințe, nuci crude, cereale integrale precum amaranth, mei, hrișcă, qinoa, orez integral, germeni de grâu, sucuri naturale.

Dieta propusă este alcătuită din 6 mese zilnice ce constau în 4 sucuri o supă raw și o salată. Acestea sunt făcute cu multă atenție respectând toate normele în vigoare de către Iconic Food Wine & Design by Camelia Șucu.

Tratament Opulence cu Oxigen

Ați încercat InfrafitX?
Image from Pixabay

Vedete precum Madona, se bucură de tratamentul Opulence cu oxigen. Mihaela Rădulescu Swartzenberg, Amalia Năstase, Ilinca Goia, Ileana Badiu, Luana Ibacka, recomandă InfrafitX.  Intraceuticals, este un tratament calmant, relaxant potrivit pentru tenul afectat de pete pigmentare. Este recomandat în special tenului matur.

Serul Unic Opulence conține acid hialuronic ușor, o combinație puternică de vitamine și antioxidanți și un amestec de iluminatori botanici. Acidul hialuronic ajută la hidratarea imediată a tenului rezultând într-o fermitate sporită, riduri și linii fine reduse și contururi faciale îmbunătățite.

Iluminatorii botanici ajută la echilibrarea nuanței tenului iar vitamina C protejează tenul și ne menține tinerețea. O ședință pe săptămână, care se poate repeta, mai ales că nu este un tratament invaziv, aduce rezultate imediate.

www.intrafit.ro / www.delmarmedspa.ro / www.tributesalon.ro / Iconic Food Wine & Design by Camelia Șucu

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...