Tratarea plantelor cu energia Reiki

Acest articol este disponibil și în: English

Iubește-ți plantele și ele te vor iubi pe tine

Energia Reiki poate fi folosită în diferite moduri pentru a prelungi viața plantelor. Plantele reacționează foarte bine atunci când le încurajăm să crească cu energia Reiki. Deasemenea putem să trimitem energie plantelor și de la distanță. Terapia de la distanță este folosită din ce în ce mai mult în ultima vreme și tinde să devină terapia viitorului. Nu necesită timp pentru deplasare și vindecare și se poate produce mai rapid. Terapeutul are el însuși nevoie de o stare foarte bună din punct de vedere energetic pentru a transmite terapia Reiki.

Energia Reiki pentru plantele din interior

gradina feng shui
Image from Pixabay

Cei care au primul nivel de inițiere în Reiki pot folosi energia pentru autovindecare, vindecarea altora, vindecarea plantelor și animalelor, să transfere energie către mediul înconjurător și să încarce energetic hrana și băuturile. Pentru inițieri în Reiki vă invităm în grupul nostru: Reiki Harmony & Prosperity.

Energia Reiki este foarte benefică pentru plante, le ajută să crească și să se dezvolte armonios. Mai întâi începem prin a oferi energie rădăcinilor plantei, prin plasarea mâinilor în jurul ghiveciului, pentru că aceste părți ale plantelor se alimentează cu substanțe de care au nevoie pentru a supraviețui. Atunci când simțim intuitiv că rădăcinile au primit energia benefică, deplasăm mâinile pe planta propriu-zisă. Ținem mâinile la distanța de 2-3 cm de frunze și lăsăm energia Reiki să curgă și să încarce aura plantei.

După tratamentul Reiki plantele se îngrijesc în maniera obișnuită. În cazul în care planta nu dă semne că se simte bine, în ciuda tuturor eforturilor pe care le depunem, este posibil să existe o energie negativă în locul în care am plasat-o. Plantele sunt indicatori preciși ai locurilor cu energie negativă. Primul lucru pe care este bine să îl facem este să mutăm planta într-o altă cameră și să observăm cum îi merge.

Energia Reiki pentru plantele din grădină

gradina feng shui
Image from Pixabay

Atunci când avem o grădină mare este greu să transmitem energia Reiki pentru fiecare plantă în parte. Alegem să practicăm vindecarea la distanță, transmițând energia Reiki întregii grădini. Atunci când vremea ne permite alegem un loc în grădină unde ne așezăm confortabil, o vizualizăm, desenăm simbolurile Reiki pe palmă și o transmitem plantelor. Atunci când vremea nu ne permite, este frig sau plouă, putem să transmitem energia din casa noastră încălzită și confortabilă.

Te așteptăm cu drag în grupul nostru: Reiki Harmony & Prosperity unde poți cere inițieri în Reiki, Karuna Reiki, Holly Fire III, meditații, Life Coaching 1:1, Cursuri, Workshop-uri, toate legate de un stil de viață sănătos, dezvoltare personală, meditații pentru eliminarea stresului și a emoțiilor negative, exerciții terapeutice pentru autovindecare și vindecarea altor persoane, curățarea casei de energiile negative și multe altele.

Auto-vindecarea
Image from Pixabay

Ședințele de Life Coaching 1:1 vor cuprinde inclusiv elemente de Feng-Shui, Numerologie, Theta Healing, terapie Reiki, Karuna, Holly Fire, meditații și multe altele care te vor ajuta să ai o viață sănătoasă, armonioasă și prosperă.

Trebuie să citești și ...

Îți recomandăm să citești și ...